Rubbertegels speeltoestellen

Kinderen zitten tegenwoordig veel te vaak aan een beeldscherm gekluisterd. Een jammerlijke ontwikkeling als u het ons vraagt. Het is echter ook begrijpelijk, er zijn immers maar weinig leuke en bovenal veilige plekken voor kinderen om te spelen. Dit heeft veelal met de inrichting van ruimtes te maken. Ropema Europe kan hierbij helpen met goede en veilige producten in de vorm van rubbertegels en speeltoestellen.

Inrichting van publieke, recreatieve ruimtes

Ropema Europe specialiseert zich in het inrichten van publieke, recreatieve ruimtes voor kinderen. Hierbij zijn plezier en veiligheid de voornaamste speerpunten. Onze speeltoestellen zijn daarom van uitstekende kwaliteit en solide bouw. Daarnaast gebruiken wij rubbertegels. Hier bezeren kinderen zich een stuk minder snel aan.

Contact

Ropema Europe is uw leverancier in rubbertegels en speeltoestellen. U vindt meer informatie over de mogelijkheden die wij bieden op onze website. U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie door te bellen met 06 – 53 167 069 of door een e-mail te sturen naar info@ropema-europe.nl.