Rubbertegels prijzen

Wanneer u een leuke speelplaats voor u kinderen wilt aanleggen, wilt u dit uiteraard wel op de meest veilige manier doen. Hierbij is het belangrijk dat u leuke en goede speeltoestellen gebruikt, maar de ondergrond is net zo belangrijk. U kunt stenen tegels gebruiken, maar hier kunnen kinderen zich snel aan bezeren. Hier hebben ze echter een stuk minder last van met rubbertegels. U kunt de prijzen voor rubbertegels terugvinden op de website van Ropema Europe.

Gebruik

U kunt rubbertegels echter op veel meer manier inzetten. Naast gebruik in de tuin kunt u ze bijvoorbeeld ook op het dak gebruiken of op uw balkon. Doordat ze goed vocht doorlaten heeft u er maar weinig onderhoud aan en komt er geen begroeiing op of door. U kunt er een veiligheidszone mee op uw dak maken.

Contact

Op de website van Ropema Europe kunt u de prijzen voor rubbertegels terugvinden. Hier vindt u tevens meer informatie over onze top producten. Als u vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 06 – 53 167 069. U kunt ook een e-mail sturen naar info@ropema-europe.nl.