Rubberen terrastegels

Normale terrastegels kunt u voor sommige doeleinden niet gebruiken. Wanneer u een veilige speelplaats wilt creëren bijvoorbeeld. Kinderen bewegen tegenwoordig veel te weinig. Dit komt mede door de aanwezigheid van moderne technologie die kinderen aan een beeld houdt gekluisterd, maar zeker ook door de afwezigheid van veilige speelplekken. Ropema Europe helpt met zijn producten, zoals rubberen terrastegels, mee aan mogelijk maken van veilige plekken.

Overal inzetbaar

De rubberen terrastegels van Ropema Europe zijn echter inzetbaar voor meer dan alleen kinderspeeltuinen. Zo kunt u de tegels ook gebruiken als paden in uw tuin, maar ook voor bijvoorbeeld uw dakterras. Doordat de tegels zeer licht zijn, zijn ze ook geschikt wanneer u een ondergrond nodig heeft als veiligheidszone op uw dak.

Contact

De rubberen terrastegels zijn op enorm veel manieren inzetbaar. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Ropema Europe biedt, dan kunt u contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@ropema-europe.nl. Telefonisch kunt u ons bereiken op 06 – 53 167 069.