Rubberen speeltegels

Jonge kinderen krijgen steeds vroeg te maken met overgewicht. Dit komt deels doordat ze teveel binnen zitten. Het is natuurlijk ook aantrekkelijk met alle moderne technologie waar we tegenwoordig over beschikken. Echter, zijn er gewoonweg te weinig veilige buitenspeelmogelijkheden voor kinderen. Met producten als rubberen speeltegels probeert Ropema Europe hier veranderingen in te brengen.

Inrichting

Ropema is importeur en producent van producten als rubberen speeltegels, maar ook speel- en sporttoestellen voor kinderen. Wij zijn dan ook gespecialiseerd in het inrichten van publieke recreatieve plekken voor kinderen. Wij streven leuke, speelse elementen te combineren met sportieve en bewegelijke toestellen ten behoeve van de kinderen.

Contact

Rubberen speeltegels zijn ideaal voor een kinderspeelplek! Wilt u meer weten over de topproducten van Ropema Europe? Dan kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie. Telefonisch zijn wij bereikbaar op het nummer 06 – 53 167 069. U kunt ook een e-mail sturen naar info@ropema-europe.nl.