Rubber vloertegels

Kinderen bewegen hedendaags veel te weinig. Dit heeft meerdere redenen, ouders zijn niet alleen de schuldigen. Met alle technologie die kinderen tot hun beschikking hebben, blijven kinderen liever thuis achter de computer zitten of voor de tv, maar zoveel keus hebben ze ook niet. Er zijn buiten maar weinig veilige speelplekken voor kinderen. Ropema Europe probeert de bouw van deze veilige plekken te stimuleren, met producten die hierbij aansluiten zoals rubber vloertegels.

Zacht en veilig

De rubber vloertegels van Ropema Europe zijn zacht doch solide. Ze vormen een stevige ondergrond voor een recreatieplek voor kinderen, maar zijn zachter en veiliger dan normale stoeptegels. Op deze manier kunt u een veilige omgeving creëren waar kinderen graag gaan spelen.

Contact

De rubber vloertegels van Ropema Europe zijn voor verschillende doeleinden inzetbaar. U kunt meer informatie verkrijgen door contact met ons opnemen. U kunt uw vragen stellen door een e-mail te sturen naar info@ropema-europe.nl of bel met 06 – 53 167 069.