Buiten speeltoestellen

Hedendaags zitten kinderen veel te veel binnen voor de tv of achter de computer. Ze bewegen te weinig en dat kan grote gevolgen hebben voor hun gezondheid. Dat is echter niet de schuld van het kind en vaak ook niet van de ouders, er zijn immers niet voldoende veilige plekken voor kinderen om buiten te spelen. Er zijn nog maar weinig pleintjes met veilige speeltoestellen. Ropema Europe wil hier verandering in brengen.

Spelend gezond

Ropema Europe promoot een gezonde levensstijl voor kinderen. Wij doen dit met onze leuke en veilige speeltoestellen. Wij zijn gespecialiseerd in het inrichten van openbare recreatieve ruimtes. Hierbij proberen wij de juiste balans van sport, spel en plezier neer te zetten zodat kinderen spelenderwijs gezond blijven en ook weer graag naar buiten willen!

Contact

Ropema Europe is fabrikant en importeur van de leukste speeltoestellen voor buiten. U kunt meer informatie terugvinden op onze website. Als u vragen heeft of extra informatie wilt kunt u contact met ons opnemen. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 06 – 53 167 069 of u kunt een e-mail sturen naar info@ropema-europe.nl.